Heihei!

 

Nå nærmer det seg jul, og jeg begynner å glede meg masse. Julemusikk og julefilmer. Det er alltid like koselig, jeg girer meg opp ved å bake julekaker og henge opp julepynt.

 

Igår bakte jeg kakemenn, noe som førte til litt mer julestemning. Jeg gleder meg. Jeg skal drikke julebrus og proppe meg full på sjokolade.

Vi har også hengt opp lyslenke ute som gjør det enda mer koselig! Jeg har begynt på julegavene og girer meg opp. Jeg ønsker deg en fin kveld! Ikveld er jeg hos mormor å spiser julekaker.

 
Heihei!

 

Igår var siste dagen vår i Oslo. Vi hadde en super dag og ettersom det er Desember var de fleste butikkene åpne. Noe som var kjekt ettersom vi ikke fikk vært innom alle stedene vi ville på lørdag. Vi starta dagen på The Juicery og noen av oss drakk deilig juice. Etter å ha drukket opp trasket vi videre ned mot byen. Vi endte opp på Pascal etter en stund og tok en etterlengtet lunsj. Etter at venninne mine var leie av at jeg tok bilder av alt jeg falt over, kom vi omsider frem. Noe alle var overlykkelige over.

 

Etter det var det julemarked og litt shopping. Vi var ute å gikk hele dagen for og å avslutte dagen på Olivia Aker Brygge. Utrolig fin tur med kjekke jenter. Mange klemmer

 
Heihei!

 

Her kommer et bildedryss fra dag to i Oslo! Jeg har akuratt kommet inn dørene hjemme og ligger i sengen min. Skikkelig deilig, etter en helg borte. Trasking hele dagen er slitsomt. Jeg har virkelig ledd mye, og det er herlig. Jeg er så takknemlig.

 

Vi har vært på shopping, og vært igjennom utallige butikker og har handla masse. Alltid kjekt når man er på tur å ha litt ekstra penger å kose seg meg. Det ble mye god mat og latter. På lørdag endte vi opp på tgi Fridays, ettersom venninna mi aldri hadde spist der. Det var god mat og god stemning. Nå er jeg klar for å ta kvelden for å så ta tak i en ny uke. Jeg håper helgen deres har vært god! Det unner jeg dere. Mange klemmer. Dag 3, kommer imorgen!

 

 

 

 
Heihei!

Jeg er i Oslo nå, og skal være her i helga. Jeg er med mine beste venninner. Vi skal ut på julemarked og juleshopping. Det blir kos! Her er bildetryss fra dagen idag. Vi spiser taco og skal proppe i oss sjokolade og is ikveld. Vi tar det med ro ikveld og skal farte masse imorgen. Det vil komme masse mer bilder i løpet av helgen. Jeg har med kameraet mitt, så skal prøve å knipse masse bilder! Håper dere har en fin fredag, og god helg! Klemmer

 

 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · Mai 2016 · April 2016Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits