Heihei!

 

Håper dere har en fin dag! Idag har jeg vært ute å sett på litt julegaver og skal slappe av i kveld. Hva gjør dere ikveld?

 

 

For å spore helt av blir jeg så sjokka og frustrert over Listhaug! At hun kan dra på jakt etter ulovlige innvandrere og skal finne så mange og sende dem ut. Tenk på hennes barn når det blir krig og Sverige ikke vil ha oss som flyktninger. Når hun kun tenker på seg selv og ingen andre. Jeg blir lei meg når andre kun tenker på at man skal ta vare på seg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Heihei!

Idag var jeg på date med fineste tante. Vi var på Villa22 og spiste nydelig pizza. Det var virkelig en trivelig resturant og deilig mat. Vi prøver å treffes fast hver torsdag, noe som jeg syns er veldig koselig og gjør ukene litt ekstra hyggelie. Det er moro å se hvor mye folk som er ute og at det er skikkelig pynta over byeb med lys. Noe jeg syns er så koselig, tiltross for at det er alt for tidlig å pynte til jul.

 

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

 

Har kommet inn i en skikkelig god treningsperiode og er skikkelig støl. Deilig. Det å kjenne at en har trent er skikkelig digg. Da er det perfekt å legge seg sliten og sove helt konge den natten for man er sliten og sovner. Nå ligger jeg i kosedressen og i senga i helt rent sengyøy som nettopp kom ut av tørketrommelen og ser på netflix. Imorgen er det fredag og helg. Hurra. Planen min for helga er å chillan og kanskje være med noen venner, det blir kos. Neste helg reiser jeg til oslo, satser på å få masse julestemmning da. Håper det er masse snø, ettersom det har man ikke så mye av i Stavanger. 

 


Processed with VSCO with f2 preset

  
Det krever vanvittig mye å klare å åpne seg. Klare å fortelle hvordan man føler det. At det ikke er greit og at man ønsker å fortsatt å være nære. Problemet er når man blir avvist og lurer på om en gang faktisk betydde noe. Om man virkelig var der for hverandre eller om det bare var en illusjon begge elsket.

 

Det verker. I hele kroppen og tårene renner. Da jeg endelig klarte å fortelle jeg hva jeg følte og hvordan jeg syns behandlingen jeg fikk var. Da var det slutt, og da glapp alt ut gjennom fingrene mine. Alt det som jeg virkelig elsket betydde ikke så mye lenger. Det er sårt at den ene tingen som betydde alt for meg i hele verden, ikke er like viktig.

 

Jeg holder fortsatt fast i det, for jeg er ikke klar for å gi slipp. Jeg er ikke klar for det. Selvom hvor mye hjernen skriker at jeg må gi slipp og bare la gå. For det var ikke ment for å vare. Slutten var ikke like rosenrødt som jeg trodde.

 

 
 

Heihei!

Jeg beklager for at jeg ikke har blogget på en stund. Nå kjente jeg at det var på tide å komme med et nytt innlegg. Jeg var hjemme å feiret bursdag på fredag, og på lørdag var jeg ute å spiste med noen venner og hadde en liten feiring av bursdagen min. Idag har jeg vært på cafe og nå sitter jeg i sofaen med macen. Jeg skal se på netflix og bare roe helt ned. Det ble spist mye god mat og det ble drukket julebrus og spist kake. Det var god stemning og vi endte opp med å skrekkfilm. Noe som igjen førte til at vi skvatt mer av at venninna mi skrek enn av filmen. Det er moro det også. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg tok så mange bilder at jeg fikk vondt i hendene i helga. Problemet er bare at jeg fikk ikke så mange bra, og de som ble greie kom med i innlegget her. Beklager for at jeg ikke fikk med flere venninner på bildene, hah for de ble ikke bra og vil helst slippe klaging fra noen. Planen min for ikveld er bare å ta det med ro, og se på netflix og skrive litt. Jeg håper helgen deres har vært bra. Det er ikke alltid jeg gjør så mye i helgene, og andre ganger mye. Det er helt lov, for når det er helg er det deilig å kunne slappe skikkelig av. 

 

 

Fredag

 

 

Lørdag

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset


 

Søndag

  
Bildedryss fra dagen igår! Det var taco på menyen og masse god dessert. Som ostekake og sjokolademousse. Nam.  Håper dere har en fin dag, klemmer! Blogges imorgen

 
Bursdagsbarnet

Jeg har bursdag idag, og jeg slapper bare av. Jeg har hengt med en kompis og prøver å bare ta det med ro. Jeg har prøvd å kose meg. Virkelig kose meg. Jeg har vært ensom og kjent på følelsen av å være alene. Selvom jeg har vært med venner og fått fine hilsner på melding. Er det like sårt med bursdag. Jeg vil gråte, jeg vil ikke feire meg selv. Jeg vil ikke, bare vil ikke. Det verker, for jeg vil ikke være til bry. Jeg vil bare denne dagen skal være over. Det er sårt å skulle snakke slik om seg selv, men det er det eneste jeg føler. Jeg har fått penger og gaver. Prøver virkelig å nyte maten og kose meg. Rope hurra for meg selv, og at jeg nå er 17 år. Selvom det er vondt når alle gratulerer og forteller du er god. Stemmer det så lite overens med det jeg tenker om meg selv. 

 

Jeg prøver å heie på meg selv, fortelle meg selv at jeg ikke er fæl som jeg ser på meg selv. Gråter ikke idag. Kjemper for å holde smilet oppe og nyte dagen. Være glad og virkelig å spise god mat. Vi skal nå spise god dessert og jeg skal nyte de siste timene av bursdagen. Jeg skal kun spise uten å få dårlig samvittighet. Jeg ønsker meg selv en god bursdag. Jeg håper at jeg neste år skal se på dette som en god dag og som noe som er fint. At jeg er verdt å feire, den dagen kommer. Jeg skal klare meg om jeg bare klarer å tro det. 

 

 

Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with b5 preset


 
Heihei!

Jeg har vært hjemom i helgen å feiret bursdagen min med familien. Jeg har bursdag nå imorgen den 15 november. Det ble spist kake og lasange på høygap. Ettersom jeg har bursdag i november er det lov å drikke julebrus. Det er favoritten denne tiden på året. Jeg ble veldig fornøyd med dagen. Jeg er så heldig i år at det er planleggingsdag på bursdagen min. Som betyr null skole, og jeg kan sove lenge og bare ta dagen som den kommer. Det blir deilig. 

 Mamma hjalp med å pynte bordet og hadde kjøpt inn diverse pynt. Alltid stas, uansett hvor gammel en blir. En blir ikke voksen før en tør å være barnslig. Antrekket for bursdagsfeiringen ble denne kjolen fra bikbok! Den er elsk. Jeg har tyvlånt den av fineste venninna mi. 

 
Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 
 

Det er ikke jul. Er ikke advent en gang. Jeg blir sint når alle butikkene begynner å pynte til jul i september/oktober. Jul er i desember. Kun da, for det handler om å ta vare på de gode minnene og det å sette større pris på julen. For julen er ikke fire måneder før jul og det blir feil å begynne forberedelsene før. For det er ikke jul. Juleforberedelsene kan begynne sakte men sikkert når det er advent og i slutten av november. Da nærmer det seg jul. I oktober fokuserer man på Halloween og høst. Mens julen er vinter og snø og nissen. Det er ikke i oktober.

 

 

 

 

Jeg elsker jul. Virkelig elsker jul, og kunne ha sunget på julesanger året rundt. Jeg kunne ha pyntet juletreet i sommerferien. Bare at det ødelegger, det gjør julen mindre spesiell. Det vil gjøre at det ikke blir så spennende med jul, for når det er den måneden med jul. Er det rolig stemning, smil, latter glede og duften av julekaker. Det er jul, og man gleder og setter virkelig pris på julen.

 

 

Da kan jeg glede meg til julesangene. Jeg gleder meg til å ha verksted, og til å bake pepperkaker og kakemenn. Jeg kan bruke nisseluer. Spise grøt.

 

 

Jeg blir bare frustrert. For jeg vil ikke ha jul hele året, jeg vil ha jul i desember. Kun da, og jeg vil at den måneden skal være jul. Jeg vil den måneden skal jeg gå å glede meg til, ikke en måned jeg venter på i flere måneder mens butikkene gjør klar for jul lenge før vinteren slår inn.

 
Da var dagen endelig kommet igjen. Jeg kjenner det på hele kroppen, alle er litt blidere. Smiler litt større og er i et litt bedre humør. Jeg blir glad når alle rundt meg har det greit. Jeg vil så gjerne gi alle en klem og gjøre slik at alle har det bra. Selvom jeg vet det ikke går, og det er sårt. Det er sårt å ikke klare å være der for alle hele tiden, og ikke kunne fjerne smerten til andre. Alt jeg kan gjøre er å være her, og virkelig gi de største klemmene. At jeg lar mine skuldre bære noen andres hemmligheter med dem, slik at det ikke blir så tungt alene. Ønsket om å være likt. Ønsket om å være god nok slår inn. For jeg må være mer enn meg, jeg må spre glede og ikke trekke andre ned. Når tårene triller kan jeg ikke forvente klemmer men heller gi klemmer til de rundt meg. De som ikke har det bra. Jeg klarer ikke å se på andre har det vondt, for jeg vet hvor vondt det kan være. Selvom jeg ikke klarer å si at jeg trenger en hånd eller en klem. Blir for vanskelig å slippe masken. Slippe meg fri. Den Erle som jeg egentlig er. Som har gode sider og dårlige, som blir sint, lei, furstert og sur. Vise den versjonen som jeg kjemper så hardt for å skjule. 

Jeg er akuratt som deg, jeg har mine sider og du har dine. Jeg har vonde dager, og tårer og sinne. Jeg mister besinnelsen og skriker og smeller med dører. Dersom jeg blir skikkelig sinna, noe jeg også kan bli. Jeg er bare meg. Jeg er bare et menneske men følelser. Jeg er en jente som ler, som gråter og som smiler. Det fyker også tusen tanker igjennom hodet mitt før jeg tar ordet i en forsamling, jeg kjenner også på panikk før en prøve eller kjenner på gleden av å være med mine nære. Jeg har også dager hvor alt jeg gjør er å stirre i veggen, jeg har også dager hvor tårene triller. 

 

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with b5 preset

 

Jeg vet at du også har disse dagene. Selvom det er helg og alle forventer et smil fra deg, en klem. Alle forventer at atmosfæren er god og gleden spres. Realitteten er ikke sånn. Hverdagen er ikke alltid sånn, selv hvor hardt jeg kunne ønske det. At hver gang fredagen slår inn, kjente meg en indre ro. At man endelig kan slappe av og faktisk få fri fra tankene. Jeg har en slik dag idag, hvor tårene har trillet i flere dager. Hvor jeg har sittet i behandling og kjempet for å holde tårene inne. Jeg har snakket om hat og om elsk. Jeg har grått og har kjempet for å ikke knekke sammen. For de rundt meg fortjener en bra dag, og det skal ikke jeg ødelegge. Tankene om å ikke belaste og om å ikke være til bry slår inn. For jeg skal ikke være i veien, jeg skal være den jenta som de andre til å le. Ikke den jenta folk får vondt av eller gråter med. Det skal jeg klare selv, jeg skal klare meg selv. 

 

Jeg sender dere mange klemmer. Alle har det ikke like bra som man viser utenpå og vær glad i hverandre. Vis det, og god helg!
Heihei!

 

Igår var jeg på humorgalla med tante c og Brodern! Det var skikkelig gøy! Vi pluss alle damene og kjæresteparene. Alltid trivelig det. Det var Thomas Gjertsen, Robert Stoltenberg, Atle Antosen, Henrik Fladseth, Bård Tufte Johansen og Trond Hansen. Det var skikkelig moro og er alltid kjekt å komme seg litt ut. Det var noen som våget å dra en vits om Johaug, og det var om dårlige nyheter avisene har skrevet om og alt og ingenting. Vi hadde fått seter på rad to og relativt i midten, så vi hadde supre plasser! Det er alltid like gøy når de tuller og drar vitser om de på første rad og jeg syns nesten synd på han ene. Etter de snakket til han og mente han svarte sent og til tross for det jobbet i kundeservice.

 
Jeg har briller. Ikke at jeg er så veldig flink på å bruke dem. Jeg har skjeve hornhinner som fører til mye hodeverk og som gjør jeg blir veldig sliten. Optikeren ga meg noen fine briller men jeg er alt for dårlig til å bruke dem. Jeg føler meg ikke bekvem med dem. Jeg føler meg utenfor og teit. Det burde ikke være sånn. Briller er helt innafor og kjempe kult å bruke. Det er fint og det er noe som kan være nødvendig. Det er en stor del av motebransjen nå. Briller er ikke en del av identitet din, men er en kan være en del av deg. Dersom du bruker det hele tiden. Det er kjempe fint og det finnes så mange fasonger og farger som gjør at brillene passer til akuratt deg.

 

Jeg oppfordrer deg som har briller liggende som du egentlig burde bruke! Bruk dem, trenger ikke være så lenge av gangen. Jeg prøver å bruke mine når jeg leser og ser film. Det er da jeg konsentrerer meg og får mest hodeverk. Jeg skal øve meg og skjerpe meg! Håper dere tar utfordringen.

 

 
Jeg lurer på hvilken melding USA sender ut til verden nå som Trump har blitt president. For hva sier USA når de velger en president som snakker ned om kvinner, om muslimer og om homofile. Jeg blir frustrert over hvordan mennesker tenker. Hva skal vi tenke når et av verdens største makter sin president har seksualisering av kvinner, og rakker ned på kvinner. Ser på kvinner som sexobjektiver. Det som igjen fører til at slår igjen på USA. For det sender en beskjed om at det er greit og om at det er slik det skal være. Det er ikke greit, og det er ikke slik at kvinner er et objektiv. Eller at mennesker med dårligere funksjonsnivå er mindre verdt. At mennesker som har dårlig råd er dumme. Det er nå ikke slik at de som trump referer seg til i talene sine og forteller han skal gjøre amerika bra igjen. Det er ingen som vet hvilke tider han snakker om og hva han vil oppnå. Gjennom hele kampanjen har han kun kommet med rasistiske kommentarer og nedlatene ord. Ingen politikksnakk og delinger av hans meninger.

 

Jeg lurer på hvem som stemmer på Trump. Hvem er det som syns det er greit å være så slem og kun slenge frekke kommentarer og bare være negativ. Hvem syns det er greit å rakke ned og oppfordre til vold. Jeg skjønner han var ute etter oppmerksomhet og snakker til alle som ikke har blitt sett. Men er han kvalifisert som president? Han som ikke vil dele selvangivelsen sin og som er venn med Putin. Som støtter atomvåpen og er millionær og mest sannsynlig har snylta.

 
Heihei!

 

Igår var jeg på debatt om serien jeg mot meg som gikk på TV for litt siden. Jeg var med en venninne. De snakket om medieeksponeringen og om det er bra. Hva den vil gjøre med deltakeren nå etter de har vært med og om det nå er en del av identitet deres. Peder Kjøs som var programleder i serien var der og Eirin Larsen som var deltager var også der!

Jeg syns det er spennende og veldig gøy med slike kvelder. Det var også en psykiater og en avdelingsleder fra en ungdomskolen som deltok i debatten. For det er viktig at det settes fokus på slike temaer. Jeg ser hvor mange som skjuler hemmeligheten om hvor vanskelig de har det for familien sin og for venner. Denne serien har gjort at flere har fortalt og åpnet seg opp. Noe som jeg syns er virkelig kjempe bra. Jeg blir glad når det endelig er litt mer åpenhet for å snakke om problemene sine, og at det er greit å snakke om det som er vanskelig. Alle har sine problemer, og det handler om å behandle alle med respekt. For det skal være åpenhet for å dele og skrive om det som er vondt og det en trenger å fordøye. Selvom man deler tekster eller vonde ord på en blogg eller ute på nett kan det være en måte å prøve å få det ut av systemet. For å komme seg videre. Det er viktig at man ser personer som mer enn det vonde, og ja det er viktig at man også tenker igjennom at noen sliter. Likevel skal ikke man behandle noen etter deres svakheter eller bare se ned på noen fordi de sliter.

 

Det er så leit å se alle de flotte ungdommene som skammer seg. De snakket også igår om at det er blitt en trend om å dele problemene sine og at det er vondt å ikke slite nå til dags. Jeg mener at det er virkelig ingen som ønsker å være psykisk syk, og dersom man er det er det virkelig ikke noe man er glad for. Det å bli anerkjent eller få en klapp på skulderen for tårene som triller eller panikken som spiser en opp innvendig er godt. Likevel vil det aldri kunne måle seg opp mot det å være frisk og det å slippe å knekke sammen.

 
Heihei!

 

Her er noen små detaljer fra rommet mitt! Som du sikkert ser er jeg fryktelig glad i planter og blomster. Jeg syns det gjør alt så mye koseligere, har fått høre jeg bor i en jungel. Hahah det er bare kos! Jeg liker når det er stilrent, og fargene går i et og når det er ensfarget. Da er det lettere å ha litt puter eller tepper med farger uten at det blir for mye. Jeg håper dere kanskje får litt inspirasjon og liker innlegget!

 

 

Plante fra plantasjen. Kjempe fin!

 

 

Favorittkroken! 

 

 

Blomst fra ikea! 

 

 

Blomster og vase fra ikea. Elsker det!

 
Heihei fininger!

 

Her er mine favoritter i oktober! Dersom dere har noen spørsmål så er det bare å spørre! Jeg håper dere har en fin søndag! Jeg elsker slike søndager hvor jeg bare drikker te og slapper av. Dagens planer er å slappe av fram til jeg skal hjemom på middag. Det blir koselig! Chaite er favoritten! Dersom du har noen tips eller favoritter i det siste fortell meg gjerne! 

 

 

 

 

 
Heihei!

 

Igår hadde vi temakveld! Vi bakte boller i felleskap. Jeg ble kokksjef og stod for styringen. Bollene ble fine og gode. Egentlig ville jeg lage bollene med en sånn fin flette, men det ble nedstemt. Var for avansert! Bollene ble hvertfall gode! Etterpå skulle vi se en film med en litt mer dybde. Filmen som ble valgt var gutten i den stripete pysjamas. Utrolig sterk og god film. Dagens planer er å ta dagen med ro. Det beste med høsten er å legge seg inni teppe og bare drikke te. Høre at regnet faller ned på vinduet. Det er deilig. Skriver igjen senere idag! Mange klemmer

 
Heihei fine lesere! 

 

Her sitter jeg altså på en tirsdag kveld alene på rommet og drikker pepsi max og spiser sjokolade. Jeg er ikke med venner, jeg har ikke sminka meg idag. Har ikke planer om å sminke meg fordi at jeg skal blogge. Fordi at jeg skal se best mulig ut, for jeg er lei av alt det maset. Er lei av at man alltid skal være finest og best. Jeg liker også å stelle meg, men ikke for å skulle ta et bilde og ta den av igjen 5 minutter etterpå. Jeg har ikke gjort noe spennede idag, og har ikke planer om å gjøre noe bare for å blogge om det. Alt jeg gjør er å ligge i senga, jeg har også begynt på Sophie elise sin bok som jeg syns er veldig bra. Jeg sitter nå å ser netflix og skal lese videre når jeg er ferdig. 

 

Jeg har ikke et sterkt behov for å vise min hverdag eller min fantasi om hvordan jeg er. Uansett hvordan jeg vrir eller vender på det vil det ikke være meg om jeg bare deler alt som er kjekt og som er bra. For hverdagen er så mye mer. Ikveld er planen det å ta det med ro. Jeg snakker med venninner på telefonen og har det helt fint med det. Det er lov å ikke alltid være ute å farte.  

 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · Mai 2016 · April 2016Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits