Jeg bare løper og løper. Farten blir fortere og fortere. Jeg skjelver i hele kroppen, og føler det er like før jeg faller i bakken. Likevel stopper jeg ikke, og fortsetter å løpe. I det jeg skal snu og løpe tilbake stopper alt opp, og jeg klarer ikke bevege meg. Alt rundt meg surrer, og det er så vidt jeg klarer å holde meg på bena. Det er like før jeg svimer av, og jeg setter meg ned. Hikster og puster. Klarer ikke reise meg, bena føles som gelé og hele verden rundt meg surrer. Rundt og rundt, og jeg klarer ikke tenke klart. Alle tankene bare flyter rundt, og idet jeg reiser meg må jeg sette meg ned igjen for kroppen klarer ikke stå. Jeg kjenner det er like før bena kollapser under meg. Jeg blir så sint. Jeg skulle løpe mer, skulle klare mer. Jeg var bedre enn som så.


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2016 · April 2016Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits